Over Duurzaam Opgewekt

Wij zijn de mensen achter Duurzaam Opgewekt. En je mag ons gewoon Suzanne of Sandra noemen, afhankelijk van wie je aan de lijn hebt dan. Je mag ons ook Simon noemen. Of Marcel wanneer je een van onze techneuten tegenkomt. We behandelen je niet als een nummer, maar als mens. Dat maakt ons werk ook een stuk prettiger! We weten waar we het over hebben, want die installatie in jouw huis is ons vak. Daar worden wij warm van. Figuurlijk dan.

En de grondlegger van ons moederbedrijf? Dat is Tom, pionier vanaf het moment dat hij in 1989 zijn installatiebedrijf Duurzaam Opgewekt startte. Gefascineerd door duurzame energie, iets dat toen nog in de kinderschoenen stond. Tom besloot om zich compleet te verdiepen in deze technieken. Tot op de dag van vandaag.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat collectief hele woonwijken voorziet van duurzame energie. Met warmtepompen, bijbehorende systemen onder de grond (wko: warmte-koudeopslag) en zijn we steeds op zoek naar nieuwe, innovatieve technieken. En waarbij we ook na oplevering betrokken blijven bij het opwekken van de energie en het onderhouden van het systeem.

Zo blijven we duurzaam verbonden.